Over metafoor vastgoed en software

Over Metafoor

Algemeen

Metafoor Vastgoed en Software is een landelijk opererend  advies- en detacheringsbureau. Sinds de oprichting in 1995 hebben wij al veel gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en andere semi-overheidsorganisatie geadviseerd bij al haar vragen omtrent vastgoed- en grondzaken. Onze enthousiaste groep vastgoedadviseurs, projectmanagers en juristen zijn werkzaam in heel Nederland, met als uitvalsbasis ons kantoor in Dronten. Wij organiseren diverse events in Nederland om samen met de klant te brainstormen over actuele thema’s in ons vakgebied.

"Voor elk probleem een oplossing, van bestuurlijk niveau tot aan de uitvoering!"

Metafoor Vastgoed en Software is een betrouwbare en ambitieuze partner die met slimme producten, detachering en adviezen organisaties in heel Nederland ontzorgt bij al haar vastgoedvraagstukken. Wij bieden een totaaloplossing van bestuurlijk niveau tot aan de uitvoering. Ons doel is een langdurig partnership met onze klanten.

Kernwaarden van Metafoor Vastgoed

In 2014 is voor Metafoor Vastgoed en Software een gedragskompas bepaald. Dit gedragskompas is in 2015 verder uitgewerkt. De adviseurs worden beoordeeld op basis van de bijdrage aan FRIS, wanneer deze onvoldoende is en er geen verandering is te zien zal er snel afscheid worden genomen van mensen. Nieuw personeel moet volledig passen in FRIS. Onderstaande waarden vormen samen het acroniem FRIS. FRIS staat voor (Focus, Resultaat, Initiatief & Samenwerking).

Metafoor Vastgoed en Software is een enthousiaste organisatie met Focus op de klant. Onze professionals zijn er op gericht om het optimale Resultaat te behalen. Dit bereiken wij door Initiatief te tonen en slimme oplossingen, zoals adviesproducten en tools aan te dragen. Wij streven naar een langdurig partnership met collega en klant, waarbij Samenwerking en kennisdelen centraal staan.

Onze waarden:

  • Professioneel en kennisdelers;
  • Het aanbieden van software, welke voldoet aan de laatste eisen, op het gebied van Vastgoedbeheer;
  • Ons doel is een langdurig partnership met onze klanten tegen de juiste prijs- kwaliteitsverhouding;
  • De adviseur is het visitekaartje van Metafoor Vastgoed en Software en is daar trots op;
  • De klant is tevreden en is graag onze ambassadeur;
  • De KMM groep is trots dat wij onderdeel zijn;
  • Metafoor Vastgoed en Software is ambitieus en sprankelend en dit dragen wij over op onze klanten en medewerkers.

Snippergroen

Metafoor Vastgoed is voorloper voor wat betreft projecten snippergroen Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1995 adviseren wij gemeenten bij het legaliseren van oneigenlijk gebruik van gemeentegrond. Ons bewezen plan van aanpak zorgt voor een gestructureerde aanpak en met behulp van onze cursus brengen wij uw medewerkers op de hoogte van deze materie.

VastgoedBeheerSysteem

Het speciaal voor gemeenten ontwikkelde VastgoedBeheerSysteem (VBS) is een gebruiksvriendelijke softwareapplicatie voor het administratief, juridisch en financieel beheer van gemeentelijke eigendommen. Als onderdeel van onze integrale aanpak aan de hand van De Vastgoedladder helpen wij onze klant inzicht te creëren en grip te krijgen op de vastgoedportefeuille voor nu en in de toekomst.

Metafoor Vastgoed en Software is onderdeel van de KMM groep, een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met inmiddels 30 landelijke en deels internationaal actieve bedrijven met gezamenlijk ruim 600 medewerkers.

Metafoor Vastgoed en Software BV is onderdeel van de Metafoor Groep

Metafoor Vastgoed en Software
Metafoor Ruimtelijke ontwikkeling

Contactgegevens

Telefoon: 088 006 6100
Bezoekadres: Eskimolaan 13, 8252 AS Dronten

Postadres:

E-mail:

Postbus 250, 8250 AG Dronten

info@metafoorvastgoed.nl

 

 
 

 Nieuwsbrief

Wilt u graag het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief!